Το τσάι matcha είναι μια πολύ λεπτή σκόνη αλεσμένων, ολόκληρων φύλλων πράσινου τσαγιού και αποτελεί το πιο εκλεκτό τσάι στον κόσμο. Περιέχει 137 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο πράσινο τσάι.
Πλούσιο σε κατεχίνες, πολυφαινόλες και L-θεανίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Ενισχύει το μεταβολισμό και την αποτοξίνωση, ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης.
Ceremonial ποιότητα
Το ceremonial (τελετουργικό) grade matcha αποτελεί το τσάι της παραδοσιακής ιαπωνικής τελετής τσαγιού. Προέρχεται από την πρώτη συγκομιδή του φυτού και χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη ποιοτικά και γευστικά ποικιλία πράσινου τσαγιού matcha. Με έντονα πράσινο χρώμα, απαλή υφή και μια φρέσκια, λεπτή γεύση, καθίσταται ιδανικό για την παρασκευή ζεστού ροφήματος, χωρίς επιπλέον προσθήκες.
Αυθεντική ιαπωνική προέλευση
Το τσάι sado matcha® καλλιεργείται σε όλη την έκταση της Ιαπωνίας, σε οικογενειακές φάρμες που συνδυάζουν τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες τεχνικές φροντίδας και συγκομιδής του τσάι, επιτυγχάνοντας την καλύτερη ποιοτικά απόδοση καλλιέργειας. Έπειτα, οι tea masters συγκεντρώνουν προσεκτικά επιλεγμένα φύλλα από κάθε συγκομιδή, ώστε να δημιουργήσουν το πλούσιο και μοναδικό προφίλ γεύσης και ποιότητας του sado matcha®.
Κατάλληλο για όλους
• Χωρίς συντηρητικά, λακτόζη, λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, σόγια, μαγιά, ζελατίνη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα
• Κατάλληλο για διαβητικούς
• Κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή
Οδηγίες Χρήσης:
Παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδος παρασκευής ροφήματος matcha:
• Βράστε νερό και αφήστε το να κρυώσει (80°C).
• Προσθέστε ½ κουταλάκι γλυκού (1-2g) ή ένα φακελάκι σκόνης matcha σε μια κούπα και ρίξτε το νερό (70-100ml).
• Αναδεύστε το τσάι για περίπου 15’’, μέχρι το υγρό να αποκτήσει μια ομοιόμορφη αφρώδη επιφάνεια.
Βάρος: 0.30 kg
Περιγραφή
Το τσάι matcha είναι μια πολύ λεπτή σκόνη αλεσμένων, ολόκληρων φύλλων πράσινου τσαγιού και αποτελεί το πιο εκλεκτό τσάι στον κόσμο. Περιέχει 137 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο πράσινο τσάι.
Πλούσιο σε κατεχίνες, πολυφαινόλες και L-θεανίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Ενισχύει το μεταβολισμό και την αποτοξίνωση, ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης.
Ceremonial ποιότητα
Το ceremonial (τελετουργικό) grade matcha αποτελεί το τσάι της παραδοσιακής ιαπωνικής τελετής τσαγιού. Προέρχεται από την πρώτη συγκομιδή του φυτού και χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη ποιοτικά και γευστικά ποικιλία πράσινου τσαγιού matcha. Με έντονα πράσινο χρώμα, απαλή υφή και μια φρέσκια, λεπτή γεύση, καθίσταται ιδανικό για την παρασκευή ζεστού ροφήματος, χωρίς επιπλέον προσθήκες.
Αυθεντική ιαπωνική προέλευση
Το τσάι sado matcha® καλλιεργείται σε όλη την έκταση της Ιαπωνίας, σε οικογενειακές φάρμες που συνδυάζουν τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες τεχνικές φροντίδας και συγκομιδής του τσάι, επιτυγχάνοντας την καλύτερη ποιοτικά απόδοση καλλιέργειας. Έπειτα, οι tea masters συγκεντρώνουν προσεκτικά επιλεγμένα φύλλα από κάθε συγκομιδή, ώστε να δημιουργήσουν το πλούσιο και μοναδικό προφίλ γεύσης και ποιότητας του sado matcha®.
Κατάλληλο για όλους
• Χωρίς συντηρητικά, λακτόζη, λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, σόγια, μαγιά, ζελατίνη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα
• Κατάλληλο για διαβητικούς
• Κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή
Οδηγίες Χρήσης:
Παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδος παρασκευής ροφήματος matcha:
• Βράστε νερό και αφήστε το να κρυώσει (80°C).
• Προσθέστε ½ κουταλάκι γλυκού (1-2g) ή ένα φακελάκι σκόνης matcha σε μια κούπα και ρίξτε το νερό (70-100ml).
• Αναδεύστε το τσάι για περίπου 15’’, μέχρι το υγρό να αποκτήσει μια ομοιόμορφη αφρώδη επιφάνεια.