Η Whey Protein της Lamberts με γεύση σοκολάτα, αποτελεί ένα από τα υψηλότερης ποιότητας και καθαρότητας σκευάσματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.
Η Whey Protein με γεύση σοκολάτα της Lamberts:
• παρέχει 22,3 gr/δόση υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος.
• παρασκευάζεται από μίγμα Whey Concentrate και Whey Isolate, για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων πρωτεΐνης, εν συγκρίσει με πολλά αντίστοιχα σκευάσματα αθλητικής διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.
• παρέχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, μεταξύ των οποίων 6 gr/δόση από τα των Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S). Τα 3 Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S=λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) αποτελούν το βασικό δομικό συστατικό για τον σχηματισμό του 1/3 του συνόλου της μυϊκής πρωτεΐνης του οργανισμού. Εκτός του σημαντικού δομικού τους ρόλου αποτελούν την κύρια πηγή κάλυψης των ενεργειακών αναγκών των μυών, καθώς καταβολίζονται αποκλειστικά στον μυϊκό ιστό .
• παρέχει ένα σημαντικό επίπεδο Μαγνησίου, καθώς εκτός του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει το Μαγνήσιο στην παραγωγή ενέργειας και στην υγεία των μυών , η υποκλινική ανεπάρκεια του εκδηλώνεται με μυϊκό άλγος μετά το πέρας της προπόνησης, ενώ η συμπληρωματική χορήγηση Μαγνησίου σχετίζεται με μείωση της αδυναμίας και της κόπωσης που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Δοσολογία:
• Αναδεύστε 30 g (1scoop) σε 200ml κρύου νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος (για καλύτερη διάλυση της σκόνης χρησιμοποιείστε ένα blender).
• Συνίσταται η λήψη 1-4 δόσεων ημερησίως αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού σε πρωτεΐνη.
• Μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για την ενίσχυση της συνολικής πρωτεϊνικής πρόσληψης.
• Η ανάμιξη με αποβουτυρωμένο γάλα (1 ποτήρι) προσθέτει μια επιπλέον πρωτεϊνική πρόσληψη της τάξεως των 8 gr και μια θερμιδική πρόσληψη περίπου 85 θερμίδων.
• Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
Αριθμός δόσεων ανά συσκευασία: 33
Βάρος: 1.20 kg
Περιγραφή
Η Whey Protein της Lamberts με γεύση σοκολάτα, αποτελεί ένα από τα υψηλότερης ποιότητας και καθαρότητας σκευάσματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.
Η Whey Protein με γεύση σοκολάτα της Lamberts:
• παρέχει 22,3 gr/δόση υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος.
• παρασκευάζεται από μίγμα Whey Concentrate και Whey Isolate, για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων πρωτεΐνης, εν συγκρίσει με πολλά αντίστοιχα σκευάσματα αθλητικής διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.
• παρέχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, μεταξύ των οποίων 6 gr/δόση από τα των Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S). Τα 3 Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S=λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) αποτελούν το βασικό δομικό συστατικό για τον σχηματισμό του 1/3 του συνόλου της μυϊκής πρωτεΐνης του οργανισμού. Εκτός του σημαντικού δομικού τους ρόλου αποτελούν την κύρια πηγή κάλυψης των ενεργειακών αναγκών των μυών, καθώς καταβολίζονται αποκλειστικά στον μυϊκό ιστό .
• παρέχει ένα σημαντικό επίπεδο Μαγνησίου, καθώς εκτός του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει το Μαγνήσιο στην παραγωγή ενέργειας και στην υγεία των μυών , η υποκλινική ανεπάρκεια του εκδηλώνεται με μυϊκό άλγος μετά το πέρας της προπόνησης, ενώ η συμπληρωματική χορήγηση Μαγνησίου σχετίζεται με μείωση της αδυναμίας και της κόπωσης που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Δοσολογία:
• Αναδεύστε 30 g (1scoop) σε 200ml κρύου νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος (για καλύτερη διάλυση της σκόνης χρησιμοποιείστε ένα blender).
• Συνίσταται η λήψη 1-4 δόσεων ημερησίως αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού σε πρωτεΐνη.
• Μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για την ενίσχυση της συνολικής πρωτεϊνικής πρόσληψης.
• Η ανάμιξη με αποβουτυρωμένο γάλα (1 ποτήρι) προσθέτει μια επιπλέον πρωτεϊνική πρόσληψη της τάξεως των 8 gr και μια θερμιδική πρόσληψη περίπου 85 θερμίδων.
• Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
Αριθμός δόσεων ανά συσκευασία: 33