Με Λαχανικά, Βότανα & Φύκη του Ωκεανού με Πολύ Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Νάτριο
• Περιέχει 12 μυρωδικά βότανα και λαχανικά φρέσκιας συγκομιδής.
• Από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες.
• Περιέχει φύκη Kelp ως φυσικό συμπλήρωμα ιωδίου.
• Χωρίς γλουτένη.
• Χωρίς λακτόζη.
• Κατάλληλο για vegans και vegetarians.
• Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
• Περιέχει σέληνο.
Το Herbamare συμπληρώνει τη διατροφή με ιώδιο και μεταλλικά άλατα όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, κ.α. Αντικαθιστά το κοινό αλάτι, νοστιμεύει και αρωματίζει σαλάτες και φαγητά.
Τα λαχανικά και τα μυρωδικά βότανα που προορίζονται για το Herbamare ® είναι βιολογικής καλλιέργειας και καταφθάνουν προς επεξεργασία μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή.
Κατά την άφιξή τους, καθαρίζονται χειρονακτικά, ψιλοκόβονται προσεκτικά και αναμιγνύονται με φυσικό θαλασσινό αλάτι. Στη συνέχεια ωριμάζει για ένα έτος για να απομακρυνθεί και το υπόλοιποτης υγρασίας μέσω ειδικής διαδικασίας σε κενό αέρος και σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης επιτρέπει τις γεύσεις και τα αρώματατων βοτάνων και των λαχανικά να ενσωματωθούν πλήρως στηνκρυσταλλική δομή του άλατος.
Βάρος: 0.35 kg
Περιγραφή
Με Λαχανικά, Βότανα & Φύκη του Ωκεανού με Πολύ Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Νάτριο
• Περιέχει 12 μυρωδικά βότανα και λαχανικά φρέσκιας συγκομιδής.
• Από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες.
• Περιέχει φύκη Kelp ως φυσικό συμπλήρωμα ιωδίου.
• Χωρίς γλουτένη.
• Χωρίς λακτόζη.
• Κατάλληλο για vegans και vegetarians.
• Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
• Περιέχει σέληνο.
Το Herbamare συμπληρώνει τη διατροφή με ιώδιο και μεταλλικά άλατα όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, κ.α. Αντικαθιστά το κοινό αλάτι, νοστιμεύει και αρωματίζει σαλάτες και φαγητά.
Τα λαχανικά και τα μυρωδικά βότανα που προορίζονται για το Herbamare ® είναι βιολογικής καλλιέργειας και καταφθάνουν προς επεξεργασία μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή.
Κατά την άφιξή τους, καθαρίζονται χειρονακτικά, ψιλοκόβονται προσεκτικά και αναμιγνύονται με φυσικό θαλασσινό αλάτι. Στη συνέχεια ωριμάζει για ένα έτος για να απομακρυνθεί και το υπόλοιποτης υγρασίας μέσω ειδικής διαδικασίας σε κενό αέρος και σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης επιτρέπει τις γεύσεις και τα αρώματατων βοτάνων και των λαχανικά να ενσωματωθούν πλήρως στηνκρυσταλλική δομή του άλατος.